Holdinfo

Bogense Motion har et stort udvalg af holdtræning. Du kan se holdene ved at klikke på Holdtider i toppen af vores hjemmeside. I Holdinfo kan du klikke på det lille ‘i’ og læse mere om holdet.

Hvis du er medlem, kan du logge ind under ‘Book hold’, hvor du kan se holdene og tilmelde dig til hold en uge frem.

Vores hold foregår tre steder:

  • Træn med 1 instruktør: Foregår i styrketræning i stuen. Her kan du melde dig til en lille gruppe, hvor du får vejledning af vores dygtige instruktører. Nogle hold har fokus på en bestemt type træning, men du er også velkommen til at stille spørgsmål.
  • Biking foregår på 1. sal i biking-lokalet, hvor vi har 16 Techno Gym Watt-cykler. Du kan læse mere om Watt-træning her.
  • Øvrige hold foregår i holdsalen på 1. sal. Her finder du blandt andet yoga, dans og styrketræning på hold

For alle hold gælder, at du får en bøde på 50 kroner, hvis du ikke kommer til holdet. Det gør vi for at sikre, at andre kan få glæde af ledige pladser. Du skal melde afbud senest to timer før holdstart. Før hold skal du fremmøde dig på skærmen ved receptionen, hvor du skal taste dit medlemsnummer. Hvis du er tilmeldt hold, skal du trykke på ‘Alle kommende bookinger’. Herefter får du en lille seddel, som du skal aflevere til instruktøren på holdet. Instruktørerne hjælper gerne, hvis du har spørgsmål.