Kære medlemmer

 

Medlemskaber/Bero

Vi vil gerne sige tak for alle de positive tilkendegivelser om at støtte vores frivillige forening.

Derfor sætter vi ikke automatisk dit medlemskab i bero, men tilbyder at du kan sætte dit medlemskab i bero fra den 13. marts til 14. juni 2020 og hvis du går på hold til 31 august 2020. Det gør du ved at sende en mail til info@bogensemotion.dk senest den 30. juni 2020.

Hvis du har et Nets-medlemskab, hvor du plejer at få betale via betalingsservice eller få et girokort tilsendt, er dit medlemskab aktivt, selvom du ikke har betalt. Du vil få en opkrævning tilsendt i slutningen af juni. Hvis du giver besked om bero senest den 17. juni, vil bero-perioden blive fratrukket i din opkrævning. Ellers regulerer vi beløbet efterfølgende.

Vi kan nu tilbyde at forny eller købe medlemskab her på vores hjemmeside på følgende link online her

Linket findes på vores hjemmeside www.bogensemotion.dk under medlemskaber/priser.

Det vil også være muligt at indbetale på vores konto Reg.nr 6860 og konto nr. 1049940 og priserne kan ses her på hjemmesiden under medlemskaber/priser.

Da der kun må være et begrænset antal medlemmer i centret vil receptionen kun være åben mandag fra kl. 17:00 til 18:00, hvor nye medlemmer kan komme og få deres kort.

Hvis myndighederne tillader det, starter holdtræning op igen tirsdag den 1/9-20.

 

Åbning – vi er klar til at åbne mandag den 15/6-2020 kl. 05:00

Åbningstider vil være fra kl. 05:00 til 23:00 alle ugens dage.

Der må max være 20 mennesker i centeret og du som medlem får selv ansvaret for at det ikke overskrides. Kommer det ikke til at fungere så vil der blive oprettet hold, som man kan booke sig på til styrketræning.

HUSK! At fremmød dig ved skærm ved reception !!

Har du spørgsmål til medlemskab m.m. kan du kontakte Mona på tlf. 23 20 47 41 på følgende tidspunkter:

Mandag:     16.30 – 18.00

Tirsdag:       Lukket

Onsdag:      09.00 – 11.00  og  16.30 – 18.00

Torsdag:     16.30 – 18.00

Fredag:        09.00 – 11.00

Toiletter/Omklædningsrum

Der må max være 6 til steder i omklædningsrummet. I badet må den mellemste bruser ikke benyttes. Af hensyn til rengøring vil 1. salen være lukket.

Hygiejnen

Vask hænder, brug håndsprit før og efter træning, sprit alt af ved brug og brug skraldespanden. Der er sprit i centeret.

Der er bestilt ekstra rengøring, men det er dit ansvar af spritte maskiner, håndvægte m.m. af efter brug. Det er kun tilladt at bruge en maskine/station ad gangen.

Ifølge retningslinjerne skal der være 2 meter mellem jer når I træner – så respekter at nogle cardiomaskiner er lukket ned. Der må ikke være træningsmåtter, puder, tæpper, bælter m.m. til stede i centret. Så medbring venligst jeres egne måtter, elastikker m.m.

Personer i øget risiko for alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19 opfordres til at udvise stor forsigtighed ved besøg. 

Til slut vil vi sige, at føler I jer syge eller har de mindste tegn på ubehag og symptomer på at være smittet med COVID 19, så skal I blive hjemme til I er raske igen.

Vi ses til træning og glæder os til at se jer alle igen.

Bedste hilsner

Bogense Motion

 

Bestyrelsen og Instruktører.