🔴Information vedrørende genåbning af Bogense Motion🔴
Vi har ventet længe på at få lov at åbne centeret og nu er tiden endelig kommet.
Det er dog med restriktioner, som vi må overholde: vi starter op med en reduceret åbningstid, idet centeret skal være bemandet, således medlemmer kan fremvise gyldigt coronapas eller vaccination inden træning.
Dette gælder både i stuen og 1. Sal.
Der skal bookes til ALLE hold – også træning i stuen. Holdende kan ses på vores bookingside.
FØLGENDE SKAL OVERHOLDES:
🟢 Der skal bruges mundbind i alle lokaler, indtil man er klar til træning
🟢 Der skal bookes på holdene, og udskrift af booking samt coronapas skal forevises instruktøren ved indgangen, før man kan blive lukket ind
🟢 Træning i stuen er på 55 min, hvorefter man skal gå ud via. Branddøren. Omklædning og baderum er ikke åbnet, hvorfor at udendørs sko og overtøj skal medbringes i lokalet
🟢 Holdtræning er samme tid, som den plejer, men også der vil baderum være lukket. Udgang via brandtrappe
🟢 Der skal luftes ud efter hver hold, og medlemmer SKAL afspritte efter brug af redskaber
🟢 De samme regler vedrørende afstand, afspritning, og rengøring som før nedlukning, skal overholdes
🟢 Til holdtræning medbring egne måtter, drikkedunk mv. træning er på faste stationer og ved brug af redskaber, skal de grundigt afsprittes efter brug
GYLDIGT CORONAPAS ER FØLGENDE:
✅ Gennemført vaccination. Du skal være færdigvaccineret og der er gået 2 uger siden sidste vaccinestik
✅ Negativ COVID-19 test: Den må ikke være ældre end 72 timer. Kan både være PCR-test eller hurtigttest (Husk at man kan blive testet i Bogensehallerne)
✅ Tidligere smittet med COVID-19: Din foretagelse af det positive svar skal være sket indenfor de seneste 14-180 dage for at være gyldig dokumentation
Åbningstiderne er foreløbig i 3 uger, hvorefter vi håber på yderligere genåbning, hvis det ikke sker, så vil der blive ændrede tider bl.a. pga. sommerferie .
Alle medlemmers betaling er udskudt til endelig genåbning. Derfor er træning gratis – pt. er kortet gjort aktivt, så man kan booke.
Nye medlemmer skal dog betale medlemsskab samt en måned, således de kan sættes aktive. Man tilmelder sig via. vores hjemmeside.
Da vi er en frivillig forening, er dette det bedste, som vi kan gøre pt., da vi ikke kan ansætte personale til receptionen. Vi vil selvfølgelig arbejde videre på en bedre løsning, men håber, at alle vil nyde den træning, som i nu kan få.
God træning
Venlig hilsen
Bestyrelsen, Bogense Motion