Vi er bekendt med at vores ventilationsanlæg ikke virker optimalt, men det vil desværre ikke økonomisk forsvarligt at udvide det p.t. .

Den selvejende institution Bogense Hallerne, som vi bor til leje hos har indsendt ansøgning til kommunen igen om udvidelse af b.la. motionscenteret og i det projekt indgår nyt ventilationsanlæg og solafskærmning. Vi håber, at vi kan få en udvidelse i 2021.

Men der er nogen som ubevidst øger hærværk mod ventilationsanlægget – det er IKKE tilladt at putte papir eller røre ved det.  Vores ventilationsmænd fortæller, at ikke kan blive ved med at holde til at nogen spærrer udblæsningen med papir, og at det vil  komme til at koste os ca. kr. 50.000,00 da motoren arbejder på højtryk og er tæt på at brænde sammen, da den skal køre konstant når den ikke har fri udblæsning.

Vi gør opmærksom på at vi har overvågning på og det kan koste bortvisning og personen vil blive draget økonomisk ansvarlig for regningen fra ventilationsfirmaet, hvis man fortsætter med at putte papir i.

Vi opfordre til at hvis du som medlem ser nogen røre ved/putte papir i udblæsningen enten orientere bestyrelsen eller selv orientere personen om ovenstående.

Vi håber på forståelse herfor og ønsker alle en god dag

190620